Lash Art Pro

Lash Art Pro is hét wimperextensions merk voor zowel beginnende als gevorderden wimperstylisten. Alle producten van Lash Art Pro worden altijd getest door de beste artiesten uit verschillende landen. Lash Art Pro staat voor kwaliteit, creativiteit en werkt samen met de beste artiesten uit de branche.

Social media posts

De social media uitstraling van Lash Art Pro is aanwezig en kleurrijk waardoor ze zich onderscheiden van andere merken in de markt.

lash-art-pro-before-socialmedia-1030x639

Before

lash-art-pro-after-socialmedia-1030x639

After

Shelley kwam precies op het juiste moment op mijn pad. Ik was op zoek naar een oplossing om taken zoals socialmedia uit handen te gaan geven. Ik kwam er niet meer aan toe waardoor, mijn pagina’s niet zo actief waren als dat ik wilde en daardoor ook niet alles eruit haalde wat er uit te halen valt. Social media is voor mijn bedrijf een manier om te communiceren met mijn klanten en potentiële klanten. Een moodboard, een referentie naar wat de klant kan verwachten en hoe ons bedrijf te werk gaat. Het moet leven en dat deed het niet meer voor mijn gevoel. Dat stond dus volledig stil en dus eigenlijk behoorlijk zonde. Ik was mij heel bewust dat ik hier iets liet liggen wat ik juist nodig heb om te groeien als bedrijf. Naast dat ik steeds minder tijd kreeg ervoor, mis ik ook totaal de kennis en vaardigheid van de mogelijkheden van socialmedia en marketing. En toen kwam Shelley voorbij in een story van een klant van mij. Vanaf het eerste contact meteen een goed gevoel. Ze luistert naar je wensen en komt met een voorstel. Ze denkt mee en er is onderling goed contact. Ze denkt echt voor het bedrijf en maakt inhoudelijke content helemaal in stijl van het bedrijf. Het geeft mij veel rust en een fijn gevoel dat mijn sociale kanalen up en running zijn. Dat iemand er zorg voor draagt met dezelfde visie en wil om te groeien is fijn. Ik kan nu al niet meer zonder Shelley."

naomie-rellum-lash-art-pro-inlei-netherlands

Resultaten

Nieuwe trainers

Sinds dat we samenwerken hebben we nieuwe Lash Art Pro trainers die cursussen geven aan beginnende en ervaren wimperstylisten en de producten promoten.

Fan base

Sinds dat we samenwerken hebben we een Lash Art Pro fan base opgebouwd van artiesten die elke week hun werk laten zien waarin ze de producten van Lash Art Pro gebruiken.

Competitie

We hebben een competitie opgezet waarin we elke maand een Artiest van de maand uitkiezen om de motivatie voor user generated content te motiveren.

Let's grow together

Ben je er klaar voor om jouw social media kanalen naar een hoger niveau te tillen? Laten we kennismaken! Dan kunnen we kijken of we een match zijn en of ik je kan helpen. Plan hieronder een kennismakingsgesprek.

Open chat
Hi! Waar kan ik je mee helpen?