InLei Netherlands

InLei is de nummer 1 professionele productlijn ter wereld voor Lash Stylist en Brow Artist. InLei® is een Italiaans merk van uitmuntendheid voor de ogen. InLei producten zijn dé producten voor het liften, permanenten en verven van wimpers en wenkbrauwen. Alle producten zijn 100% Made in Italy.

Social media posts

In de social media uitstraling van InLei komen de brand kleuren naar voren en het werk van artiesten die de producten van InLei gebruiken.

Shelley kwam precies op het juiste moment op mijn pad. Ik was op zoek naar een oplossing om taken zoals socialmedia uit handen te gaan geven. Ik kwam er niet meer aan toe waardoor, mijn pagina’s niet zo actief waren als dat ik wilde en daardoor ook niet alles eruit haalde wat er uit te halen valt. Social media is voor mijn bedrijf een manier om te communiceren met mijn klanten en potentiële klanten. Een moodboard, een referentie naar wat de klant kan verwachten en hoe ons bedrijf te werk gaat. Het moet leven en dat deed het niet meer voor mijn gevoel. Dat stond dus volledig stil en dus eigenlijk behoorlijk zonde. Ik was mij heel bewust dat ik hier iets liet liggen wat ik juist nodig heb om te groeien als bedrijf. Naast dat ik steeds minder tijd kreeg ervoor, mis ik ook totaal de kennis en vaardigheid van de mogelijkheden van socialmedia en marketing. En toen kwam Shelley voorbij in een story van een klant van mij. Vanaf het eerste contact meteen een goed gevoel. Ze luistert naar je wensen en komt met een voorstel. Ze denkt mee en er is onderling goed contact. Ze denkt echt voor het bedrijf en maakt inhoudelijke content helemaal in stijl van het bedrijf. Het geeft mij veel rust en een fijn gevoel dat mijn sociale kanalen up en running zijn. Dat iemand er zorg voor draagt met dezelfde visie en wil om te groeien is fijn. Ik kan nu al niet meer zonder Shelley."

naomie-rellum-lash-art-pro-inlei-netherlands

Pakket

Social Media Beheer voor Instagram en Facebook. Marketing ondersteuning bij het maken van website banners, flyers en trainingsboeken.

Groei

+109 volgers in de drie maanden. Bij lancering van het Exclusieve Event voor wimperstylisten was binnen de eerste 24 uur al 50% van de kaarten verkocht.

 

Resultaten

Meer interactie met potentiële klanten. Het Instagram bereik is vergroot en er zijn 140% meer profielbezoeken geweest de afgelopen tijd en twee succesvolle productlanceringen wat leidde tot meer verkopen in de webshop.

inlei-before-socialmedia-1030x639

Before

inlei-after-social-media-1030x639

After

Pakket

Nieuwe klanten

Sinds we de samenwerking zijn gestart komen er wekelijks nieuwe klanten bij en proberen steeds meer wimperstylisten de producten van InLei uit.

Fan base

Er is een fan base opgebouwd waarbij wimperstylisten dagelijks hun werk laten zien waarin ze de producten van InLei gebruiken en delen op social media.

Exclusief event

Bij het lanceren van het eerste Nederlandse InLei Event hebben we een lancering gedaan waarbij binnen 24 uur, 50% van de kaarten waren verkocht en een week vóór het event alle kaarten volledig waren uitverkocht.  

Let's grow together

Ben je er klaar voor om jouw social media kanalen naar een hoger niveau te tillen? Laten we kennismaken! Dan kunnen we kijken of we een match zijn en of ik je kan helpen. Plan hieronder een kennismakingsgesprek.

Open chat
Hi! Waar kan ik je mee helpen?