Hi, ik ben Shelley.

Als Social Media Marketeer & Strateeg voor beauty en lifestyle merken is het mijn missie om ondernemers te helpen aan een constante groei op social media. Een hogere naamsbekendheid en een sterke connectie met hun doelgroep is wat resulteert in een hogere omzet.

Met Align Studio is het mijn missie om jou te ondersteunen, zodat jij je kunt richten op waar jij het beste in bent en waar je het meeste plezier uit haalt. Mijn grootste inspiratiebron en missie is dat mijn klanten groeien en hun doelen bereiken.

Where it all started

In 2019 ontdekte ik mijn passie voor marketing toen ik werkzaam was als management assistent bij Center Parcs. Ik wilde er alles over weten. Marketing termen zoals customer experience, lead generatie en conversie vond ik mega interessant en ik was super nieuwsgierig.

De afgelopen jaren heb ik gewerkt als Content Creator, Online Marketeer, Marketplace specialist, Content Marketeer en nu als Social Media Marketeer & Strateeg.

Inmiddels heb ik met meer dan 22 tevreden ondernemers mogen samenwerken in social media marketing en ruim 27 social media accounts mogen beheren.

Wat mij het meeste voldoening geeft, is het zien van bedrijven die groeien omdat ik ze heb kunnen ondersteunen en ze meer tijd hebben voor waar ze het liefste doen en goed in zijn.

Connection is why we're here; it is what gives purpose and meaning to our lives.

— Brene Brown

Een reis die mijn kijk op het leven heeft veranderd, was mijn bezoek aan de Filipijnen.

Naast mijn werk is reizen en heerlijk eten een grote passie van mij. Naar mijn mening verbindt het mensen en creëert het warme herinneringen.

In 2013 mocht ik met eigen ogen zien waar mijn moeder is opgegroeid. Ik zag daar de kracht van dankbaarheid en besefte hoe belangrijk het is om te waarderen wat we hebben. Het leven draait niet alleen maar om werken, maar ook om genieten en verbinden met elkaar. 

Door mijn werk kan ik ondernemers ondersteunen in de marketing strategie van hun bedrijf zodat zij meer uit het leven kunnen halen en naast hun bedrijf ook kunnen genieten van de belangrijke dingen om hen heen. Dat is waarom je bent begonnen met ondernemen, toch?

Verbinding is de sleutel tot succes

Ik geloof dat verbinding de sleutel is tot succes. Het gaat niet alleen om social media, maar om het bouwen van jouw merk en de connectie met je doelgroep. Align Studio staat voor:

  • Empowerment: jouw bedrijf in haar kracht zetten. Door jouw unieke kracht in het licht te zetten en je te onderscheiden van concurrenten.
  • Verbinding: een sterke connectie opbouwen met jouw klanten en potentiële klanten. Het opbouwen van een lange termijn relatie met je doelgroep.
  • Transformatie: empowerment en verbinding zorgt uiteindelijk voor dat jouw bedrijf transformeert.

Wat werken met Align Studio uniek maakt is de persoonlijke aanpak. Ik sta naast jou, denk met je mee en ben jouw partner in dit avontuur.

We werken samen aan een sterke band met jouw doelgroep, wat leidt tot langdurige relaties en mooie resultaten, zoals meer naamsbekendheid en omzet.

ABOUT

Ben je klaar voor transformatie?

Laat mij je helpen. Door middel van een ijzersterke social media strategie, hoogwaardige content die verbindt en consistentie bouwen we aan een langdurige relatie met jouw klanten en potentiële klanten. Plan hieronder een kennismakingsgesprek in en dan kijk ik met je mee of ik je kan helpen.

ServicesPlan een kennismaking