Wij geloven dat verbinding de sleutel is tot succes.

Het gaat om het bouwen van jouw merk en de connectie met je doelgroep wanneer je met ons gaat samenwerken. Align Studio staat voor empowerment, verbinding en transformatie.

 

We zetten jouw bedrijf in haar kracht door jouw unieke kenmerken in het licht te zetten. We bouwen een sterke connectie op met jouw doelgroep en bouwen aan een lange termijn relatie waardoor jouw bedrijf transformeert.

 

— Shelley Verheij, Founder Align Studio

Wij zijn Align Studio

Digital social media agency voor lifestyle merken.

Align Studio is een digital agency gespecialiseerd in social media marketing. Wij helpen bedrijven te groeien op social media in naamsbekendheid en verbinding met hun doelgroep.

Hi, ik ben Shelley.

Als Social Media Marketeer & Strateeg voor beauty en lifestyle merken is het mijn missie om ondernemers te helpen aan een constante groei op social media. Een hogere naamsbekendheid en een sterke connectie met hun doelgroep is wat resulteert in een hogere omzet.

 

Met Align Studio is het mijn missie om jou te ondersteunen, zodat jij je kunt richten op waar jij het beste in bent en waar je het meeste plezier uit haalt. Mijn grootste inspiratiebron en missie is dat mijn klanten groeien en hun doelen bereiken.

Klaar voor transformatie?

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

"*" geeft vereiste velden aan

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn hierop van toepassing.
Open chat
Hi! Waar kan ik je mee helpen?