Take a look at our portfolio.

We zetten jouw bedrijf in haar kracht door een ijzersterke strategie neer te zetten, volledige social media management of content creatie.

Portfolio

Work that we’re proud of

Een goede samenwerking is erg belangrijk. Naast dat ik de social media kanalen van jouw bedrijf beheer, denk ik ook graag met je mee in marketing mogelijkheden naast social media. Samen kijken we hoe we jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen.

Center Parcs Nederland

Center Parcs heeft betoverende vakantieparken in de mooiste regio’s van Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Met je gezin, familie of gezellig met z’n tweetjes: in de vakantieparken van Center Parcs heb je de tijd om samen te genieten en nieuwe herinneringen te maken.

Center Parcs België

Center Parcs heeft betoverende vakantieparken in de mooiste regio’s van Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Met je gezin, familie of gezellig met z’n tweetjes: in de vakantieparken van Center Parcs heb je de tijd om samen te genieten en nieuwe herinneringen te maken.

Lash Art Pro

Lash Art Pro is hét wimperextensions merk voor zowel beginnende als gevorderden wimperstylisten. Alle producten van Lash Art Pro worden altijd getest door de beste artiesten uit verschillende landen. Lash Art Pro staat voor kwaliteit, creativiteit en werkt samen met de beste artiesten uit de branche.

LYHO Jewelry

LYHO is een handgemaakt sieradenmerk en staat voor zelfliefde, empowerment en steun voor vrouwen wereldwijd. Door het dragen van LYHO sieraden geven mensen niet alleen uitdrukking aan hun unieke stijl, maar dragen ze ook bij aan een groter doel.

Eginstill

Eginstill maakt handgemaakte keukens en interieur items. Ze werken met de meest authentieke, hoogwaardige en duurzame materialen. Het streven is om keukens te vervaardigen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een ware uitdrukking van esthetiek en vakmanschap.

STILL Circular Kitchens

STILL bouwt keukens van de meest duurzame materialen. Onze keukens zijn circulair en modulair, ontworpen om een leven lang bij je te blijven.

InLei Netherlands

InLei is de nummer 1 professionele productlijn ter wereld voor Lash Stylist en Brow Artist. InLei® is een Italiaans merk van uitmuntendheid voor de ogen. InLei producten zijn dé producten voor het liften, permanenten en verven van wimpers en wenkbrauwen. Alle producten zijn 100% Made in Italy.

Inner Beauty Retreat

Inner Beauty Retreat is een retraite voor vrouwen, mannen en ondernemers die klaar zijn om hun leven te veranderen. Inner Beauty Retreat stimuleert mensen door het aanbieden van levens veranderende retraites op Ibiza, evenementen en 1:1 coaching.

Kennismaking

Een goede klik is voor mij erg belangrijk. Ik kies samenwerkingen zorgvuldig en hecht veel waarde aan open en eerlijke communicatie.

Strategie

Als we besluiten om samen te werken gaan we eerst aan de slag met het opzetten van de strategie zodat we precies weten wat we gaan doen.

Let's go!

Daarna is het tijd om te gaan shinen! We houden wekelijks contact en gaan voor de beste resultaten. Het is tijd om jouw bedrijf te transformeren.

Lieve woorden

De verbinding met onze klanten is belangrijk voor ons en dat is waar we het uiteindelijk voor doen. Een goede samenwerking waar we samen doelen bereiken en groeien. We hebben mooie verhalen mogen ontvangen en daar zijn we dankbaar voor.

"Social media is voor mijn bedrijf een manier om te communiceren met mijn klanten en potentiële klanten. Vanaf het eerste contact meteen een goed gevoel. Ze luistert naar je wensen en komt met een voorstel. Ze denkt mee en er is onderling goed contact. Ze denkt echt voor het bedrijf en maakt inhoudelijke content helemaal in stijl van het bedrijf. Het geeft mij veel rust en een fijn gevoel dat mijn sociale kanalen up en running zijn. Dat iemand er zorg voor draagt met dezelfde visie en wil om te groeien is fijn. Ik kan nu al niet meer zonder Shelley. "

naomie-rellum-lash-art-pro-inlei-netherlands

"With a deep understanding of various platforms, she’s customized strategies aligning perfectly with our brand. Her creativity in content creation is significant. Exceptional at communication, she has fostered a highly productive relationship with our team. Highly recommend for any business aiming to maximize their digital presence."

arezoo-aghasi-lyho-jewelry

"Voordat ik met Shelley ging samenwerken werkte ik samen met een andere communicatie specialist waar ik niet tevreden over was. Ik was al bezig met mijn Instagram en Facebook maar dat kostte me veel tijd. Het is heel fijn dat Shelley zelfstandig aan de slag gaat. Ik heb een veel betere samenwerking met Shelley en ik voel me gehoord en gezien. Ze bedenkt leuke ideeën en ik krijg sinds dat ik met haar aan de slag ben gegaan steeds meer aanvragen voor PMU behandelingen en cursussen binnen. Ik zou Shelley zeker aanraden aan meerdere bedrijven omdat ze ook meedenkt en meekijkt naar de wensen van de klant."

pmutina-work-with-shelley

"We loooved working with Shelley! Ze heeft zichzelf laten zien als een betrokken, kundige, zelfstandige en creatief persoon met de juiste team spirit. We zouden haar met liefde opnieuw inhuren en aanbevelen aan opdrachtgevers die creatieve en technische ondersteuning zoeken in hun onderneming. Until we meet again, Shelley!"

mayke-niestadt-inner-beauty-retreat-work-with-shelley

"Shelley heeft onze website gebouwd en onze verwachting overtroffen door haar snelheid, deskundigheid, flexibiliteit en proactiviteit! Binnen een paar weken hadden wij een coole website staan waar we al veel complimenten over hebben gekregen. Wij zullen dan ook Shelley bij iedereen aanbevelen!"

thirza-peter-cxunraveled

"Shelley is een echte topper om mee samen te werken! Ze is altijd enthousiast, denkt goed mee en is een harde werker. Daarnaast is ze flexibel, ambitieus en heeft ze altijd een lach op haar gezicht. Het is super fijn om met je samen te werken Shelley!

suzy-zeylmaker-work-with-shelley

"Shelley is een opmerkelijk volwassen zakenvrouw. Bovendien is ze erg sterk in het creëren van content en het maken en beheren van websites en social media kanalen. We hebben genoten van haar altijd vrolijke en coöperatieve aanwezigheid op kantoor. Ik kan Shelley van harte aanbevelen."

diederik-werdmolder-pinvoorschot

"Voor ons bedrijf PIN Voorschot heeft Shelley als Content Marketeer, 9 maanden ons bedrijf enorm geholpen. Mooie klantencases, artikelen en posts geschreven. Ook de E-mail marketing en de grafische vormgeving is een belangrijk onderdeel waar ze voor ons een duidelijke bijdrage heeft geleverd."

dwina-winter-pinvoorschot

"Shelley is leergierig, creatief en een echte teamplayer. Het was prettig om met haar te werken omdat ze enthousiast is en tevens goede vragen stelt, wat mij weer scherp hield. Deze creatieve topper wil je in je team hebben!"

lynn-eeftink

Werken met Shelley ervaar ik als zeer prettig. "Shelley heeft er mede voor gezorgd dat de Socials van Joyn the Free naar het volgende niveau gestegen zijn. Deze ambitieuze dame weet wat mooi, hip en trending is. Erg belangrijk voor bedrijven. De onderlinge communicatie verloopt soepel en snel. Shelley is erg flexibel. Ik kan het je zeker aanraden om een samenwerking aan te gaan met Shelley. Je gaat blij zijn met die beslissing!"

Fotos-website

Wil je net als deze ondernemers ook aan de slag?

Wat werken met mij uniek maakt is de persoonlijke aanpak. Ik sta naast jou, denk met je mee en ben jouw sparringspartner in dit avontuur. Het gaat niet alleen om social media, maar om het bouwen van jouw merk en de connectie met je doelgroep.

We werken samen aan een sterke band met jouw doelgroep, wat leidt tot langdurige relaties en mooie resultaten, zoals meer naamsbekendheid en omzet.

Open chat
Hi! Waar kan ik je mee helpen?