LYHO Jewelry

LYHO is een handgemaakt sieradenmerk dat in april 2021 in Nederland is opgericht en staat voor zelfliefde, empowerment en steun voor vrouwen wereldwijd. Door het dragen van LYHO sieraden geven mensen niet alleen uitdrukking aan hun unieke stijl, maar dragen ze ook bij aan een groter doel, aangezien 5% van de opbrengst van elke aankoop wordt gedoneerd aan vrouwenrechtenorganisaties.

LYHO Jewelry

Start van de samenwerking

De samenwerking begon in maart 2023 waarbij we zijn gestart met het lanceren van de nieuwe branding van LYHO en het vergroten van de online zichtbaarheid op social media. In deze periode hebben we ook twee nieuwe collecties gelanceerd.

Plan een kennismaking

Before

After

Arezu Aghasi, LYHO Jewelry

"Our Social Media Manager Shelley has been phenomenal. With a deep understanding of various platforms, she’s customized strategies aligning perfectly with our brand. Her creativity in content creation is significant. Exceptional at communication, she has fostered a highly productive relationship with our team. Highly recommend for any business aiming to maximize their digital presence."

Resultaten

Pakket

Social Media Beheer voor Instagram en Facebook. Daarnaast ook het ondersteunen bij het creëren van video content voor reels, e-mailmarketing nieuwsbrieven en het contacten van influencers en boutique shops.

Groei

In de eerste drie maanden: +191 volgers, +2.228 bezoeken aan Instagram profiel. 

Resultaten

Social media beheer heeft meer interactie gebracht met potentiële en bestaande klanten. De afgelopen tijd zijn er nieuwe collecties gelanceerd wat leidde tot verkopen in de webshop.

Let's grow together

Ben je er klaar voor om jouw social media kanalen naar een hoger niveau te tillen? Laten we kennismaken! Dan kunnen we kijken of we een match zijn en of ik je kan helpen. Plan hieronder een kennismakingsgesprek.