Strippenkaarten

Allround marketing ondersteuning voor jouw bedrijf. Van social media, design tot aan de website. Ik help je graag zodat jij je kunt focussen op het runnen van je onderneming.

Dit wil ik!

Herken je dat?

  • Je hebt geen tijd om de website aanpassingen  voor je bedrijf te doen en het werk stapelt zich op.

 

  • Je bent creatief maar wanneer je jouw ideeën wil uitwerken komen ze niet uit zoals je het in gedachten had.

 

  • Je onderneemt omdat het je passie is en haalde er eerst voldoening uit maar de laatste tijd loop je over in werk en vind je geen rust.

 

  • Je mist iemand om af en toe is mee te sparren als het gaat om de marketingstrategie van je bedrijf.


Dit wil ik!

Dé marketing support voor jouw bedrijf

Het is tijd voor verandering. Laat mij je helpen. Terwijl jij je focust op het runnen van je bedrijf en weer kunt genieten van het ondernemerschap, neem ik de marketing werkzaamheden voor je uit handen. Ik kan je helpen bij:

  • Website werkzaamheden: het aanmaken van nieuwe pagina’s, aanpassen van visuele en tekstuele aanpassingen, product aanpassingen, toevoegen van producten, bewerken en wijzigen van producten.

 

  • Social media marketing: social media posts vormgeven, content herschrijven, content repurposen,  inplannen van posts.

 

  • Bewerken van korte reels / video’s voor social media en de website. 

 

  • Grafische vormgeving: flyers maken, banners vormgeven, presentaties uitwerken en advertenties vormgeven.

Dit wil ik!

Werkwijze

Kennismakingsgesprek

Laten we kennismaken en kijken of er een klik is voor een samenwerking.

Aan de slag!

We bespreken samen waar ik je bij zou kunnen helpen. Ik ga voor je aan de slag en we houden contact via Whatsapp en via de mail.

Samenwerking

Ik ondersteun en help je bij de marketing voor jouw bedrijf, terwijl jij je kunt focussen op wat je het allerliefste doet.

Kies jouw strippenkaart

5 Strippenkaart

 

375,- excl. btw

Dit heb ik nodig!

10 Strippenkaart

 

700,- excl. btw

Dit heb ik nodig!

Veelgestelde vragen

Nee, de strippenkaarten zijn geen abonnement. Je kunt ze eenmalig aanschaffen voor 5 strippen (5 uur) of 10 strippen (10 uur).

Je kunt verwachten dat de taak binnen een week is uitgevoerd. We streven altijd naar binnen 5 werkdagen. 

Je kunt de strippenkaarten gebruiken voor:

Website werkzaamheden: het aanmaken van nieuwe pagina’s, aanpassen van visuele en tekstuele aanpassingen, product aanpassingen, toevoegen van producten, bewerken en wijzigen van producten.

Social media marketing: social media posts vormgeven, teksten schrijven, inplannen van posts, community beheer, beantwoorden en interactie op social media accounts.

Bewerken van korte reels / video’s voor social media en de website. 

Grafische vormgeving: flyers maken, banners vormgeven, presentaties uitwerken en advertenties vormgeven.

De strippenkaarten zijn 6 maanden geldig.

We hebben contact via de mail over de inhoudelijke werkzaamheden en werken samen in een gezamelijke Google Drive map. Je kunt mij voor korte vragen bereiken via Whatsapp, ik zal binnen 48 uur reageren (op werkdagen).

Afhankelijk van de grootte van de taak worden de werkzaamheden ongeveer binnen 1 week gedaan.

In de gezamenlijke Google Drive map kun je de urenregistratie van de strippenkaart vinden. Je kunt elk moment inzien hoeveel strippen je nog over hebt.

De werkzaamheden voor de strippenkaarten worden altijd van tevoren gefactureerd. Zodra de factuur betaald is gaan we voor je aan de slag.

Referenties

Naomie Rellum - InLei Netherlands

Naast dat ik steeds minder tijd kreeg ervoor, mis ik ook totaal de kennis en vaardigheid van de mogelijkheden van social media en marketing.
En toen kwam Shelley voorbij in een story van een klant van mij. Vanaf het eerste contact meteen een goed gevoel. Ze luistert naar je wensten en komt met een voorstel. Ze denkt mee en er is onderling goed contact. Ze denkt echt voor het bedrijf en maakt inhoudelijke content helemaal in stijl van het bedrijf. Het geeft mij veel rust en een fijn gevoel dat mijn sociale kanalen up en running zijn. Dat iemand er zorg voor draagt met dezelfde visie en wil om te groeien is fijn. Ik kan nu al niet meer zonder Shelley.

Thirza Schaap, Peter Verheijde & Mariëtte Houten - CX Unraveled

Shelley heeft onze website gebouwd en onze verwachting overtroffen door haar snelheid, deskundigheid, flexibiliteit en proactiviteit! Binnen een paar weken hadden wij een coole website staan waar we al veel complimenten over hebben gekregen. Wij zullen dan ook Shelley bij iedereen aanbevelen!

Johan de Boon, Lennart van den Herik - Performance Trainers

Shelley heeft ons super geholpen. Ze heeft onze website vorm gegeven qua opzet en layout. Ze denkt actief mee in het proces van opzetten en verbeteren, hierdoor voor ons de ideale partner. Ook is ze enorm flexibel in haar werk en altijd bereikbaar wat erg prettig is. Dit zorgt voor beide kanten van een prettige en duurzame samenwerking.

Laten we kennismaken!

Ben je er klaar voor om jouw social media kanalen naar een hoger niveau te tillen? Laten we kennismaken! Dan kunnen we kijken of we een match zijn en of ik je kan helpen.

Plan hieronder een kennismakingsgesprek in.

Plan een call!