Align with your business, connect with your audience and make a difference.

STORIES

Let's write a story together

De verbinding met klanten is belangrijk voor ons en dat is waar we het uiteindelijk voor doen. Een goede samenwerking waar we samen doelen bereiken. We hebben mooie verhalen mogen ontvangen en daar zijn we dankbaar voor.

"Social media is voor mijn bedrijf een manier om te communiceren met mijn klanten en potentiële klanten. Vanaf het eerste contact meteen een goed gevoel. Ze luistert naar je wensen en komt met een voorstel. Ze denkt mee en er is onderling goed contact. Ze denkt echt voor het bedrijf en maakt inhoudelijke content helemaal in stijl van het bedrijf. Het geeft mij veel rust en een fijn gevoel dat mijn sociale kanalen up en running zijn. Dat iemand er zorg voor draagt met dezelfde visie en wil om te groeien is fijn. Ik kan nu al niet meer zonder Shelley. "

— Naomie Rellum, InLei & Lash Art Pro

"With a deep understanding of various platforms, she’s customized strategies aligning perfectly with our brand. Her creativity in content creation is significant. Exceptional at communication, she has fostered a highly productive relationship with our team. Highly recommend for any business aiming to maximize their digital presence."

— Arezoo Aghasi, LYHO Jewelry

"Voordat ik met Shelley ging samenwerken werkte ik samen met een andere communicatie specialist waar ik niet tevreden over was. Ik was al bezig met mijn Instagram en Facebook maar dat kostte me veel tijd. Het is heel fijn dat Shelley zelfstandig aan de slag gaat. Ik heb een veel betere samenwerking met Shelley en ik voel me gehoord en gezien. Ze bedenkt leuke ideeën en ik krijg sinds dat ik met haar aan de slag ben gegaan steeds meer aanvragen voor PMU behandelingen en cursussen binnen. Ik zou Shelley zeker aanraden aan meerdere bedrijven omdat ze ook meedenkt en meekijkt naar de wensen van de klant."

— Tina, PMU Tina

"We loooved working with Shelley! Ze heeft zichzelf laten zien als een betrokken, kundige, zelfstandige en creatief persoon met de juiste team spirit. We zouden haar met liefde opnieuw inhuren en aanbevelen aan opdrachtgevers die creatieve en technische ondersteuning zoeken in hun onderneming. Until we meet again, Shelley!"

— Mayke Niestadt - Inner Beauty Retreat

"Shelley heeft onze website gebouwd en onze verwachting overtroffen door haar snelheid, deskundigheid, flexibiliteit en proactiviteit! Binnen een paar weken hadden wij een coole website staan waar we al veel complimenten over hebben gekregen. Wij zullen dan ook Shelley bij iedereen aanbevelen!"

— Thirza Schaap & Peter Verheijde, CX Unraveled

"Shelley is een echte topper om mee samen te werken! Ze is altijd enthousiast, denkt goed mee en is een harde werker. Daarnaast is ze flexibel, ambitieus en heeft ze altijd een lach op haar gezicht. Het is super fijn om met je samen te werken Shelley!

— Suzy Zeylmaker, Lofty Manner

"Shelley is een opmerkelijk volwassen zakenvrouw ondanks haar jonge leeftijd. Bovendien is ze erg sterk in het creëren van content en het maken en beheren van websites en social media kanalen. We hebben genoten van haar altijd vrolijke en coöperatieve aanwezigheid op kantoor. Ik kan Shelley van harte aanbevelen."

— Diederik Werdmolder

"Voor ons bedrijf PIN Voorschot heeft Shelley als Content Marketeer, 9 maanden ons bedrijf enorm geholpen. Mooie klantencases, artikelen en posts geschreven. Ook de E-mail marketing en de grafische vormgeving is een belangrijk onderdeel waar ze voor ons een duidelijke bijdrage heeft geleverd."

— Dwina Winter

"Shelley is leergierig, creatief en een echte teamplayer. Het was prettig om met haar te werken omdat ze enthousiast is en tevens goede vragen stelt, wat mij weer scherp hield. Deze creatieve topper wil je in je team hebben!"

— Lynn Eeftink

Werken met Shelley ervaar ik als zeer prettig. "Shelley heeft er mede voor gezorgd dat de Socials van Joyn the Free naar het volgende niveau gestegen zijn. Deze ambitieuze dame weet wat mooi, hip en trending is. Erg belangrijk voor bedrijven. De onderlinge communicatie verloopt soepel en snel. Shelley is erg flexibel. Ik kan het je zeker aanraden om een samenwerking aan te gaan met Shelley. Je gaat blij zijn met die beslissing!"

— Milano van der Gaag

Wil je net als deze ondernemers ook aan de slag?

Wat werken met mij uniek maakt is de persoonlijke aanpak. Ik sta naast jou, denk met je mee en ben jouw sparringspartner in dit avontuur. Het gaat niet alleen om social media, maar om het bouwen van jouw merk en de connectie met je doelgroep.

We werken samen aan een sterke band met jouw doelgroep, wat leidt tot langdurige relaties en mooie resultaten, zoals meer naamsbekendheid en omzet.