PMU Tina

Tina is Permanente make-up specialist, met haar bedrijf PMU Tina helpt zij PMU specialisten door middel van het geven van permanente make-up cursussen. Daarnaast heeft ze een eigen webshop met PMU artikelen en geeft ze zelf ook PMU behandelingen.

PMU Tina

Start van de samenwerking

De samenwerking begon in mei 2022 waarbij we de online zichtbaarheid op social media hebben vergroot door middel van social media beheer. Daarnaast ook de ondersteuning voor website beheer en e-mailmarketing.

Plan een kennismakingsgesprek

Tina van Hese, PMU Tina

"Voordat ik met Shelley ging samenwerken werkte ik samen met een andere communicatie specialist waar ik niet tevreden over was. Ik was al bezig met mijn Instagram en Facebook maar dat kostte me veel tijd. Het is heel fijn dat Shelley zelfstandig aan de slag gaat. Ik heb een veel betere samenwerking met Shelley en ik voel me gehoord en gezien. Ze bedenkt leuke ideeën en ik krijg sinds dat ik met haar aan de slag ben gegaan steeds meer aanvragen voor PMU behandelingen en cursussen binnen. Ik zou Shelley zeker aanraden aan meerdere bedrijven omdat ze ook meedenkt en meekijkt naar de wensen van de klant."

Pakket

Social Media Beheer voor Instagram en Facebook en Strippenkaarten voor website beheer, grafische vormgeving en e-mailmarketing.

Groei

+89 volgers in de 1e maand van de samenwerking. Meer interactie op social media met klanten en potentiële klanten.

Resultaten

In de eerste maand al meer dan 15+ aanvragen voor behandelingen. De engagement met bestaande en potentiële klanten is verhoogd.

Let's grow together

Ben je er klaar voor om jouw social media kanalen naar een hoger niveau te tillen? Laten we kennismaken! Dan kunnen we kijken of we een match zijn en of ik je kan helpen. Plan hieronder een kennismakingsgesprek.