PIN Voorschot

PIN Voorschot helpt ondernemers met een innovatie manier van lenen die automatisch wordt afgelost via de pinautomaat. Zo kunnen zij investeren in een verbouwing, nieuwe apparatuur inkopen of met het voorschot om rekeningen te kunnen betalen.

Testimonial

Diederik Werdmolder

“Shelley is een opmerkelijk volwassen zakenvrouw ondanks haar jonge leeftijd. Bovendien is ze erg sterk in het creëren van content en het maken en beheren van websites en social media kanalen. We hebben genoten van haar altijd vrolijke en coöperatieve aanwezigheid op kantoor. Ik kan (Work with) Shelley van harte aanbevelen.”

Dwina Winter

“Voor ons bedrijf PIN Voorschot heeft Shelley als Content Marketeer, 9 maanden ons bedrijf enorm geholpen. Mooie klantencases, artikelen en posts geschreven. Ook de E-mail marketing en de grafische vormgeving is een belangrijk onderdeel waar ze voor ons een duidelijke bijdrage heeft geleverd.”

Laten we kennismaken!

Ben je er klaar voor om jouw social media kanalen naar een hoger niveau te tillen? Laten we kennismaken! Dan kunnen we kijken of we een match zijn en of ik je kan helpen.

Vul de vragenlijst in en dan plannen we een kennismakingsgesprek.

Social Media BeheerPlan een call!