Lofty Manner

Lofty Manner is een kledingmerk voor mannen en vrouwen, de garderobe bestaat uit originele en eigentijdse designs, die een verbinding leggen tussen betaalbaarheid en exclusiviteit. De collecties bestaan uit unieke items volgens de laatste trends die perfect met elkaar te combineren zijn tot een outfit voor iedere gelegenheid.

Lofty Manner

Start van de samenwerking

In de samenwerking met Lofty Manner heb ik ondersteund in het beheer van de volledige social media kanalen en daarnaast het fotograferen van de kleding, designen van de e-mailmarketing nieuwsbrieven, contact met influencers en webshop beheer.

Plan een kennismakingsgesprek

Lynn Eeftink, Marketing Assistant

"Shelley is leergierig, creatief en een echte teamplayer. Het was prettig om met haar te werken omdat ze enthousiast is en tevens goede vragen stelt, wat mij weer scherp hield. Deze creatieve topper wil je in je team hebben!"

Suzy Zeylmaker, Designer

"Shelley is een echte topper om mee samen te werken! Ze is altijd enthousiast, denkt goed mee en is een harde werker. Daarnaast is ze flexibel, ambitieus en heeft ze altijd een lach op haar gezicht. Het was super fijn om met je samen te werken Shelley!"

Pakket

Social Media Beheer voor Instagram en Facebook, fotografie, video editing, webshop beheer en e-mailmarketing.

Groei

How to wear reels met 2.601 en 6,401 weergaven op Instagram.

Resultaten

Een hogere engagement op de social media kanalen, meer verkopen in de webshop en samenwerkingen met influencers die passen bij het merk.

Let's grow together

Ben je er klaar voor om jouw social media kanalen naar een hoger niveau te tillen? Laten we kennismaken! Dan kunnen we kijken of we een match zijn en of ik je kan helpen. Plan hieronder een kennismakingsgesprek.