Joyn the Free

Joyn the Free inspireert en faciliteert jongeren om zowel in werk als vrije tijd nieuwe dingen uit te proberen, met nieuwe mensen. Zo leren jongeren zichzelf beter kennen en kunnen zij keuzes maken waar ze sterker van worden en energie van krijgen.

De samenwerking

De samenwerking met Joyn the Free begon in 2020. Voor Joyn the Free beheerde ik de volledige social media kanalen en het community beheer. Instagram is daarbij het belangrijkste kanaal voor de doelgroep van Joyn the Free.

Plan een kennismakingsgesprek

Pakket

Social Media Beheer voor Instagram en Facebook, community beheer en fotografie.

Groei

+322 volgers en +89 Facebookpagina nieuwe pagina vind-ik-leuks

Resultaten

Meer dan 52 aanmeldingen van studenten via direct message om te komen werken via Joyn the Free.

Testimonial

Milano van der Gaag, Mede-eigenaar Joyn the Free

"Werken met Shelley ervaar ik als zeer prettig. Shelley heeft er mede voor gezorgd dat de Socials van Joyn the Free naar het volgende niveau gestegen zijn. Deze ambitieuze dame weet wat mooi, hip en trending is. Erg belangrijk voor bedrijven. De onderlinge communicatie verloopt soepel en snel. Shelley is erg flexibel. Ik kan het je zeker aanraden om een samenwerking aan te gaan met Shelley. Je gaat blij zijn met die beslissing!"

Laten we kennismaken!

Ben je er klaar voor om jouw social media kanalen naar een hoger niveau te tillen? Laten we kennismaken! Dan kunnen we kijken of we een match zijn en of ik je kan helpen.

Vul de vragenlijst in en dan plannen we een kennismakingsgesprek.

Social Media BeheerPlan een call!